Het laatste nieuws

De judopakken van Mizuno waren in de Benelux niet altijd even makkelijk te verkrijgen. ILOVEBUDO gaat daar verandering in aanbrengen. “We zijn met diverse merken al enkele jaren actief in diverse sporten.” Aldus Bart Vandeursen van ILOVEBUDO “Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan met Mizuno om samen dit schitterende merk in de judosport de plaats te geven ie het verdiend.”

De Helmondse bedrijven Nihon Sport Nederland en ILOVEBUDO gaan intensiever samenwerken.

Bij ILOVEBUDO profiteert u altijd van de scherpste prijzen. Nu op alle producten van Adidas en Nihon maar liefst 8% kassakorting!

Ook dit jaar staan wij met o.a. Kappa op verschillende nationale evenementen. Bekijk hier een overzicht van alle evenementen.

We hebben ons assortiment pakken uitgebreid met de pakken van JU Sports! Bekijk het assortiment hier.

Wist u dat het merendeel van onze producten de status "Vóór 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd!" heeft? Dit betekend dat u in de meeste gevallen het bestelde product vliegensvlug geleverd krijgt!

Introductie aanbieding Kappa Judo & Karate

Op alle topkwaliteit Kappa producten maar liefst 15% korting!

Uitbreiding assortiment Arawaza

Vandaag online: nieuw assortiment Arawaza! Met o.a. Precisie Mitt Paar, Precisie Mitt Paar Rond, Precisie Mitt Vierkant, Precisie Mitt Rond.

Nieuw: Nihon Meiyo Lady Gi

We hebben het nieuwste pak van Nihon toegevoegd aan ons assortiment: de Meiyo Lady Gi. Het speciale design en styling slaan enorm aan. Het pak is afgewerkt met roze details, schitterende lining aan de binnenzijde van de jack en een extra getailleerde uitvoering. Bestel het pak hier.

Binnenkort verkrijgbaar

Binnenkort NIHON Sport BJJ Gi | Arte Suave | BJJ & Grappling verkrijgbaar!

1-10 of 11

Pagina:
  1. 1
  2. 2

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring