ILOVEBUDO start met de distributie van Mizuno


Mizuno (ミズノ株式会社, Mizuno Kabushiki-gaisha) is een groot Japans sportconcern dat opgericht werd in 1906 door Rihachi Mizuno en zijn jongere broer Rizo in Osaka, Japan. Toentertijd was het nog een gewone sportzaak dat vooral artikelen verkocht die populair waren op de westerse markt zoals honkbal- en golfartikelen.

Later wilde Mizuno meer kwaliteit leveren dan de geïmporteerde sportartikelen. Mizuno ging daarom vanaf 1911 zijn eigen op maat producten produceren. Mizuno werkte zich hiermee snel naar de top en opende al snel meerdere filialen in onder andere Tokio. Mizuno groeide uit tot een van de grootste sportfabrikanten in de wereld en produceren nu artikelen voor onder andere atletiek, voetbal, golf, honkbal, volleybal en nog veel meer sporten.

Binnen de judosport is Mizuno een van de meest aansprekende merken. Een merk met ontzettend veel traditie. Sinds jaar en dag judoën de beste judoka’s van o.a. Japan en Brazilië in Mizuno. Maar ook de nationale selecties van Duitsland en Frankrijk treden aan in Mizuno.

De judopakken van Mizuno waren in de Benelux niet altijd even makkelijk te verkrijgen. ILOVEBUDO gaat daar verandering in aanbrengen. “We zijn met diverse merken al enkele jaren actief in diverse sporten.” Aldus Bart Vandeursen van ILOVEBUDO “Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan met Mizuno om samen dit schitterende merk in de judosport de plaats te geven ie het verdiend.” “Japanners staan er om bekend dat ze qua kwaliteit en pasvorm niets aan het toeval overlaten. De judopakken van Mizuno zijn de allerbesten maar waren tot voor kort moeilijk verkrijgbaar in de Benelux.” “Daar gaan wij nu verandering in aanbrengen” aldus Vandeursen. “We gaan het complete judo assortiment de komende weken opvoeren op onze website. Het grootste deel van het assortiment zullen we direct uit voorraad leveren. Een aantal wat exclusievere producten gaan we op bestelling leveren. Maar van jeugdpakje tot wedstrijdpak; we hebben het op voorraad” zegt Vandeursen trots “Op heel korte termijn komen daar ook de sporttassen en shirts bij! Ik ben blij en trots tegelijk dat we Mizuno aan ons assortiment hebben mogen toevoegen. Van beginner tot topsporter; we kunnen ze allemaal van een schitterend pak voorzien!”

Voor meer informatie: bekijk hier het assortiment.