Betaalmethoden


iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, ASN-Bank, Deutsche Bank, RBS, Van Lanschot Bankiers of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
  • Op werkdagen voor 16.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!*

Mister Cash

Het is voor onze Belgische klanten ook mogelijk om via Mister Cash te betalen. Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL. Ook hier hoeft u niet te beschikken over speciale software. MisterCash is eenvoudig in gebruik, snel, efficiƫnt en veilig!

Giropay

Giropay is de Duitse iDEAL, dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen welke samen 80% van de Duitse markt dekken. Het betalen met giropay kan gewoon via de eigen bank wat er dus voor zorgt dat het een eenvoudig en veilige betaalmethode is.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

PayPal en Creditcard

Bij ons kunt u betalen met Paypal en Creditcard. Dit betekent dat u kunt betalen via uw eigen Paypal account of zonder account met uw creditcard.

    • Na verificatie kan uw bestelling direct verstuurd worden: voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!*

Achteraf Betalen

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Deze betaalmogelijkheid wordt aangeboden in samenwerking met Focum Achteraf Betalen. Als u hiervan gebruik wil maken, kiest u dan voor de betaalmethode ‘Achteraf Betalen’ bij het afrekenen. U krijgt dan per mail een acceptgiro die u maximaal 14 dagen na ontvangst kunt betalen. Bekijk de aanvullende voorwaarden hier.

* Dit geldt alleen voor producten waarvan de beschikbaarheid “Op voorraad” is.