Ruilen en retourneren


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Producten die speciaal voor u gepersonaliseerd of besteld worden, zijn niet te retourneren. Het gaat dan om bijvoorbeeld een budoband waar uw naam op geborduurd is.

Mocht u een of meerdere artikelen willen ruilen voor een andere maat, kan dat uiteraard mits in originele staat. U dient echter wel de verzendkosten te betalen om de artikelen weer naar ons toe te zenden. Wij betalen dan weer de verzendkosten om de juiste artikelen naar u toe te zenden. Indien u wilt ruilen betaalt u dus enkel eenmalig de verzendkosten voor het omruilen van artikelen. Indien u artikelen wilt retourneren krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.

Let op! Vermeld altijd uw ordernummer op het retourformulier. Indien wij geen ordernummer ontvangen, kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.